Rasmus Lynge

af | 1 okt 2017 |

RASMUS LYNGE

Chief Customer Officer, Koncern Direktør
@ Alm. Brand

HD Organisation & Ledelse – Aarhus School of Business
Wharton Business School
London Business School

Core competences within:
International leadership • Strategic Communications • Innovation • Business Strategy  • Organizational and Business Development • Finance / Strategic Pricing • Marketing • Strategic alliances • Social  Sciences

Rasmus Lynge har siden 2003 arbejdet i Tryg Forsikring, først som regionsdirektør, siden som kundeservicedirektør, direktør for salg erhverv og senest som direktør for privat strategi, forretningsudvikling og segmentering i Norden.

Rasmus er i spidsen, for en række spændende initiativer, hvor Rasmus med sin store viden og mangeårige erfaring kan bidrage til og sikre, at Alm. Brand fortsat står godt rustet i konkurrencen om kunderne. Med hans visionære tanker inden for Bank- Forsikring- og  Pension, kan både Alm Brand og kunderne klart mærke, at han har sat sig i stolen som koncernkundedirektør. Han lever og ånder for den sublime kundeoplevelse, og har fokuseret organisationen på at hæve livsglæden for danskerne ved at give ro på økonomien på tværs af bank, forsikring og pension.

Alm. Brand er på vej til at blive en moderne, offensiv virksomhed, og fundamentet er blevet styrket de seneste år. Ordentlighed gennemsyrer alt i virksomheden. At være engageret og tilbyde kunden enkle kvalitetsløsninger, er grundlaget for de kommende års udvikling.

Alm. Brand har en klar konkurrencefordel ved at være lille nok til at kunne agere, og stor nok til at være effektiv, som følge af en moderne og fleksibel IT platform.

Set udefra har Alm brand gang i nogen banebrydende tanker, og er first movers på en række spændende områder, der ikke kun er innovative, men samtidig også sikrer den fremtidige kundes behov. Herunder, særlige forsikringer til de unge – www.Yndlings.dk, forsikring af droner, og et holistisk perspektiv om at hjælpe danskerne til et bedre liv, ved at sikre deres økonomi på Livets vej – den økonomi du kender i dag (Bank), den der kommer i fremtiden (Pension), og den du ikke kender (Forsikring).

Rasmus søger en del af sin inspiration i udlandet og giver den gerne videre som en efterspurgt foredragsholder.

Du skal lytte til Rasmus, hvis du vil høre mere om:

– At skabe agilitet og innovation i en virksomhed med over 225 år på bagen
– Hvorfor det er vigtigt i fremtiden at have større visioner på kundernes vegne
– Hvad et blåt finansielt selskab laver med et rødt hjerte centralt i strategien
– Hvad det kræver af mod, styrke og sårbarhed hos topledelsen for at kunne skabe rejsen
– En topleder som nok er en af de mest fremsynede og innovative herhjemme

 

Rasmus Lynge: Sådan driver du innovation, og digital transformation i en kompleks virksomhed med 225 år på bagen

af Beyond Digital | Program 09

FLERE PROFILER

Vi har flere profiler, se dem alle her

Eller du kan bladre til forrige/næste profil herunder.
God fornøjelse!

SPØRGSMÅL

Sidder du med det perfekte spørgsmål så er vi klar til at besvare det.

 

[email protected]+45 29 27 10 10

5 + 10 =