OM #BeyondDigital

Din ugentlige podcast om teknologi & mennesker, samt mennesker & teknologi.

Hvad kan du forvente af #BeyondDigital?

Podcasten Beyond Digital stiller skarpt på tidens digitale agenda. Vi ser på de mange muligheder, nye forretningsmodeller og specielle kundeoplevelser, samt stiller de kritiske spørgsmål til etik og moral i spændingsfeltet mellem teknologi og mennesker.

TOPICS:
#Omnichannel #Customerservice #Chat #Chatbot #Automation #Robotics #Futureretail #Online #Selfservice #Digital #Commercialexcellence #Customerexperience #Userdesign #Designthinking #Nudging #Behavioraleconomy #Salesexcellence #Operationalexcellence #CRM #Leadership #CX #UX #EdTech #Tech #Exonomics # ThoughtLeadership #Purpose #Culture #Values #Motivation #ModernWorld #Humanoid #BusinessPhilosophy #Science #Human #Bridging #Monitizing #BrandBuilding #BusinessModels #Metail #CoCreation #BI #Analytics #Marketing #Newera #Transparency #SenseEconomy

Tina Dyhr Dupont

Founder & Direktør
@ House of Partnering & BeyondDigital

Tina er en varmblodig nørd! Hun er intuitiv, drevet af mennesker og elsker teknologi, science og alt der smager af fremtid. Tina Kommer fra en lang corporate baggrund i nogle af Danmarks førende virksomheder. Her har hun arbejdet målrettet med kanalstrategi og med kunderne i fokus. Idag er hun iværksætter og arbejder blandt andet med at hjælpe større virksomheder med, at komme tættere på deres kunder igennem kanalstrategier, der er centraliseret omkring den rette balance og skillelinje imellem brug af teknologiske platforme og den nære human to human oplevelse. Denne agenda driver hun blandt andet ved at være ekstern forelæser på CBS executive og keynote speaker på større business summits. Herudover sidder hun med i Dansk IT’s Erhvervsråd, som har til formål at bygge bro mellem IT og Business.

Tina er optaget af at bygge bro mellem mennesker og teknologi. Hun mener at det skal gøres med omtanke, god etik, og moral. Hendes agenda er, at teknologien skal gøre verden til et bedre sted at være. Hun tror på at der ud af den teknologiske udvikling vil udspringe en helt ny æra af nærværende services og oplevelses økonomi, stærkt båret af en større forståelse for adfærds økonomi.

Anders Mundelin

Founder
@ Mundelin.dk & BeyondDigital

Anders er en søjle af energisk, ekspressiv skarphed. Han kommer med en spændende baggrund, hvor oplevelser, både menneskeligt og digitalt, har været omdrejningspunktet, for mange af de projekter Anders har været indover gennem årene. Fra oplevelsesøkonomi i forlystelsesparker og attraktioner, til medieproduktioner til det europæiske marked, udvikling af digitale loyalitetskoncepter og brand activations for nogle af landets største brands.

Anders brænder for at udvikle virksomheder uanset niveau, og har selv prøvet kræfter som iværksætter og ejerleder, arbejdet med forretningsudvikling i det offentlige og private, samt haft chefstillinger på begge sider af bordet hos reklamebureauer og større danske virksomheder.

Anders har igennem sin karriere brugt de teknologiske muligheder til at skabe oplevelser og ramme det rette i mennesker. Han har en naturlig nysgerrighed og interesse for erhvervslivet generelt, samfundet omkring os, og ikke mindst den impact som teknologien har på hvordan vi lever vores liv.

Mie Skjødt

Klipper & Afsnit ansvarlig
@ BeyondDigital

Mie elsker teknologien og alle dens muligheder. Hun har øjnene rettet fremad og er drevet af innovative projekter. Hun har en naturlig nysgerrighed for nye teknologier og hvordan disse kan løse samfundsudfordringer.

Mie er specielt passioneret omkring sammenspillet mellem teknologi & mennesker, og vil gerne bidrage til at bringe mere etik på den digitale agenda. Desto mere digital verden bliver, jo større er behovet for det menneskelige perspektiv. Det betyder, at vi er nødt til at stille os kritiske overfor digitale beslutninger og anvendelsen af data, som sker i den lynhurtige udvikling.

Interessen for det menneskelige kommer fra hendes tid i Australien, hvor arbejdede flere år som salgstræner og ledelsesmentor. Efter hjemkomst til Danmark, har hun udvidet sin digitale viden og konsulteret indenfor business automation, data management and customer experience.

Til hverdag arbejder Mie i dag som selvstændig IT konsulent samtidig med hun læser Business and Sociology på Copenhagen Business School.

 

KONTAKT OS I DAG

12 + 6 =