OM #BeyondDigital

Din ugentlige podcast om teknologi & mennesker, samt mennesker & teknologi.

Hvad kan du forvente af #BeyondDigital?

Podcasten Beyond Digital stiller skarpt på tidens digitale agenda. Vi ser på de mange muligheder, nye forretningsmodeller og specielle kundeoplevelser, samt stiller de kritiske spørgsmål til etik og moral i spændingsfeltet mellem teknologi og mennesker.

TOPICS:
#Omnichannel #Customerservice #Chat #Chatbot #Automation #Robotics #Futureretail #Online #Selfservice #Digital #Commercialexcellence #Customerexperience #Userdesign #Designthinking #Nudging #Behavioraleconomy #Salesexcellence #Operationalexcellence #CRM #Leadership #CX #UX #EdTech #Tech #Exonomics # ThoughtLeadership #Purpose #Culture #Values #Motivation #ModernWorld #Humanoid #BusinessPhilosophy #Science #Human #Bridging #Monitizing #BrandBuilding #BusinessModels #Metail #CoCreation #BI #Analytics #Marketing #Newera #Transparency #SenseEconomy

Tina Dyhr Dupont

Founder
@ BeyondDigital

Tina er en varmblodig nørd! Hun er intuitiv, drevet af mennesker og elsker teknologi, science og alt der smager af fremtid. Tina Kommer fra en lang corporate baggrund i nogle af Danmarks førende virksomheder. Her har hun arbejdet målrettet med kanalstrategi og med kunderne i fokus. Idag er hun iværksætter og arbejder blandt andet med at hjælpe større virksomheder med, at komme tættere på deres kunder igennem kanalstrategier, der er centraliseret omkring den rette balance og skillelinje imellem brug af teknologiske platforme og den nære human to human oplevelse. Denne agenda driver hun blandt andet ved at være ekstern forelæser på CBS executive og keynote speaker på større business summits. Herudover sidder hun med i Dansk IT’s Erhvervsråd, som har til formål at bygge bro mellem IT og Business.

Tina er optaget af at bygge bro mellem mennesker og teknologi. Hun mener at det skal gøres med omtanke, god etik, og moral. Hendes agenda er, at teknologien skal gøre verden til et bedre sted at være. Hun tror på at der ud af den teknologiske udvikling vil udspringe en helt ny æra af nærværende services og oplevelses økonomi, stærkt båret af en større forståelse for adfærds økonomi.

Magnus Bo Hansen

Head Of Digital
@ BeyondDigital

Magnus har altid interesseret sig for fremtidsteknologier og hvordan, man kan bruge dem til at øge livskvaliteten og mulighederne for mennesker. Hvad enten der er tale om os i den rigere del af verden, eller i tredjeverdenslande. Perspektiverne er fantastiske, og lige nu er han især optaget af, hvordan kunstig intelligens og maskinlæring kan bringe os videre.

Til hverdag driver Magnus sin virksomhed, som hjælper IT-konsulenthuse med rekruttering og marketing. Derudover er han ansat som marketing koordinator hos Enversion A/S og så studerer han Marketing Management på Business Academy Aarhus.

 

Mie Skjødt

Podcaster & Afsnitansvarlig
@ BeyondDigital

Mie elsker teknologien og alle dens muligheder. Hun har øjnene rettet fremad og er drevet af innovative projekter. Hun har en naturlig nysgerrighed for nye teknologier og hvordan disse kan løse samfundsudfordringer.

Mie er specielt passioneret omkring sammenspillet mellem teknologi & mennesker, og vil gerne bidrage til at bringe mere etik på den digitale agenda. Desto mere digital verden bliver, jo større er behovet for det menneskelige perspektiv. Det betyder, at vi er nødt til at stille os kritiske overfor digitale beslutninger og anvendelsen af data, som sker i den lynhurtige udvikling.

Interessen for det menneskelige kommer fra hendes tid i Australien, hvor arbejdede flere år som salgstræner og ledelsesmentor. Efter hjemkomst til Danmark, har hun udvidet sin digitale viden og konsulteret indenfor business automation, data management and customer experience.

Til hverdag arbejder Mie i dag som selvstændig IT konsulent samtidig med hun læser Business and Sociology på Copenhagen Business School.

 

KONTAKT OS I DAG

14 + 15 =